måndag 18 juni 2012

Play for today Moliljan style


4 kommentarer:

 1. Hej, jag är också ett stort Cure fan, bodde även på hotell Moliljan under Hultsfred...:D Roger O'donnell gjorde ju också det...träffade honom i kafeterian! <3

  SvaraRadera
 2. Kan lika gärna berätta om hela upplevelsen med Roger.. haha. Jo jag hälsade ju på honom i kafeterian, senare när jag satt och väntade på cardigans kom han fram till mig och sa: "Hey my friend" (förgyllde mitt liv) sedan frågade jag om jag fick ta en bild med honom... så gjorde jag det, sen började massor andra folk ta bilder med Roger...han är en så snäll person! Din blogg är btw jättebra (handlar ju om det bästa bandet i hela världen)

  SvaraRadera
 3. Hej Vee Jn.
  Va kul att du mötte Roger på Moliljan. Ett helt overkligt ställe för övrigt. Väldigt spooky och väldigt Cure! För bara några år sedan var det ett hem för gamlingar där min mans farmor var patient. Och innan dess var Moliljan ett sanatorium där hans farfars mor var inlagd.Känns helt rätt att Robert Smith också har vandrat runt där i vårdkorridorerna, haha.
  kram från Coco

  SvaraRadera
 4. Haha jo det var ganska häftigt. Du har rätt det är väldigt spökigt och Cure aktigt men ändå ganska mysigt på något sätt. Måste vart ganska spännande att bo där när du har så mycket släkthistoria där! Jag kan se Robert på Moliljan framför mig hehe :)

  SvaraRadera